Service

Altijd bereikbaar voor service en onderhoud

Een probleem met uw airconditioning, ventilatie, verwarming of warmtepomp… lastig, maar het kan gebeuren. U contacteert de serviceafdeling van Jansen Comfort Solutions en we lossen het graag voor u op, 24/24 en 7/7.

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor uw technische installaties. Neem even de tijd om uw onderhoud gericht te plannen en wij doen de rest.

Waarom onderhoud plannen?

 • Uw installatie onderhouden = besparen
  Om een optimale werking van uw airconditioning te garanderen is een regelmatig airco onderhoud sterk aangeraden. Een airconditioning die niet meer optimaal werkt verbruikt meer energie met een hogere energierekening als resultaat.
   

 • Uw installatie onderhouden = verplicht
  Een jaarlijks onderhoud is bij wet verplicht voor een airconditioning installatie met meer dan 3kg koelmiddel. Daarnaast is het aangeraden om uw airco op regelmatige basis een onderhoud te geven, ook waneer dit voor uw installatie niet wettelijk verplicht is. Jansen Comfort Solutions heeft de nodige kennis en ervaring om een correcte uitvoering te garanderen zodat uw airco optimaal blijft functioneren.

 • Uw installatie onderhouden = een makkie met Jansen Comfort Solutions
  Kiest u voor een onderhoudscontract, dan plant Jansen Comfort Solutions alvast uw volgende onderhoud in. We nemen op het juiste moment contact met u op.

Ook zonder onderhoudscontract kan u een onderhoud plannen, mits een administratieve kost.

Onderhoud plannen Offerte aanvragen

Tarieven 2024

 • Uurtarief mét onderhoudscontract: €65 excl. BTW

 • Uurtarief zonder onderhoudscontract: €75 excl. BTW

 • Verplaatsingsvergoeding: €1,50/km